Pedagogisch coach

Systemisch coaching

Coaching op maat

Regenboog coaching biedt maatwerk aan op het gebied van pedagogische coaching, individuele en groepscoaching. Bij individuele coaching werk ik met doelen, het doel komt vanuit de pedagogisch medewerker, het biedt de professional ruimte om te groeien in het werk.

Voor jou en jouw team

Bij groepscoaching kijk je samen op welke punten er een kwaliteitsslag kan worden gemaakt en werk je samen aan het verbeteren en bewaren van de kwaliteit. Door als team samen te werken en heldere doelen te stellen kan je veel gerichter aan dit kwaliteitsdoel werken. Samen sterk!

Regenboog coaching biedt ook de mogelijkheid aan organisaties om systemisch te kijken tijdens een studiemiddag. Met elkaar in kleine groepjes werken aan kwaliteitsverbetering vertalen van het beleid naar de werkvloer. Deze middagen staan in het teken van verschillende leerstijlen met passende opdrachten.

Meer weten?

Mijn aanbod als pedagogisch coach is maatwerk en kan ik toelichten in een vrijblijvend gesprek. Met een wederzijdse klik kunnen er mooie dingen ontstaan en zal ik een mooi passend traject kunnen aanbieden waarin plezier, bewustwording en groei centraal staan.


“Schrijven is het openen van je ziel”