Bewustwording en groei

Bewustwording en groei

Soms gebeurt het dat je lang over grenzen bent gegaan of dat je toestaat dat mensen over jouw grenzen gaan met lichamelijke klachten en emotionele disbalans als gevolg. Misschien heb je te maken gehad met een scheiding of een andere vorm van verlies, trauma er kunnen zoveel redenen zijn waardoor je uit balans raakt. Tijd om zoals ik het vaak noem weer heel te worden, weer in verbinding met jezelf te komen. We kijken niet alleen naar de mentale factoren achter gedrag, maar ook naar de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de hulpvraag.

Misschien ben je op een punt aangekomen dat je verandering wil aanbrengen aan jouw leven. Wat houdt je tegen? Waar ben je bang voor? Werken aan het stuk bewustwording en groei is het allermooiste wat jij jezelf kan en mag schenken. Jij mag de vrouw zijn, die vanuit zelfliefde het leven leidt waar jij je goed bij voelt.

Loskomen van oude patronen, helen op diepere lagen, dat is waar coaching ‘ Bewustwording en groei ‘ voor vrouwen uit bestaat.

Een stukje bewustwording begint al bij het onderzoeken van het familiesysteem. Alles is energie zo ook ons familiesysteem, vanuit daar ontstaan inzichten waar naar gekeken mag worden en wat er mag geheeld om terug in verbinding te komen met jezelf. We gaan kijken waar stress vandaan komt en wat stress met je lichaam en geest doet. Soms kom je erachter dat je een last draagt vanuit het systeem die niet bij jou hoort, maar die wel zorgt dat jij tegen bepaalde zaken aanloopt.

Wat je van mij kan verwachten is een veilige setting, luisteren zonder oordeel en begeleiding die bij jou past zodat jij in jouw tempo verandering mag gaan doormaken. Na een intakegesprek wordt duidelijk waar de hulpvraag ligt en vanuit hier zullen we samen kijken hoe het pad naar bewustwording en groei wordt ingevuld. In mijn coaching voor vrouwen maak ik gebruik van de natuur met haar helende werking om zo in verbinding te komen met jezelf, daarnaast zal coaching ook plaatsvinden in mijn praktijk.

“Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!”