Genieten van de herfst

De zomer ligt alweer even achter ons, de dagen worden korter en we zijn meer binnen. Alle seizoenen met hun energie hebben invloed op ons menszijn. De herfst staat symbool voor naar binnen gerichte energie. We zijn ook meer binnen en nu in deze tijd nog meer aangewezen op onszelf. Dit kan best een lastige periode zijn, maar ook een prachtige kans om de balans op te maken!

De energie van de herfst is Yin en deze energie is kalm en verbonden met de aarde. De Yin energie laat jou voelen wat er van binnen speelt. Misschien komen er nu al dingen voorbij waar je mee zit, die misschien pijn deden of keuzes die je hebt gemaakt. Tijd om net als de herfst los te komen van gedachten of situaties die jou uit balans brengen. Verstillen en naar binnen gaan, wees niet bang om te gaan voelen.

Dit is een prachtige periode om gebeurtenissen van je af te gaan schrijven. Wat heeft de lente/zomer jou gebracht? Wat mag je loslaten in de herfst/winter? Waar ga je je de komende lente weer op richten? Want ja, in de winter beginnen we weer vooruit te kijken naar de lente. Ook al lijkt het nog zo ver weg, het wordt altijd weer lente.

Wanneer je je eenzaam voelt, maak contact met jouw kleine ik. Vraag het wat het nodig heeft van jou in deze periode. In de workshop schrijven vanuit je hart beginnen we altijd met een brief aan ‘jouw kleine ik’. Wanneer het gevoel weer goed is breng je jouw kleine ik weer terug naar een plek die goed voelt!

Heb je de behoefte om te gaan schrijven? Dit is echt het moment. Gun jezelf deze mooie reis naar binnen! Ik ben al begonnen aan deze reis, er is veel om over na te denken en ja, mijn hoofd zit ook al een beetje bij de nieuwe lente. Er komen mooie projecten aan en daar is nu weer ruimte voor omdat ik los ben gekomen van alles wat mij uit balans bracht.

Wil je meer informatie over ‘Schrijven vanuit je hart Herfst’, dan kan je mailen naar info@regenboogcoaching.com

Ik wens jou een prachtige herfst toe. Ga de natuur in en geniet van al het moois. En ook in de herfst ben ik er voor jou, volwassenen/kinderen die een hulpvraag hebben. Vooral nu in deze tijd met al die gevoelens en gedachtes waar je misschien zelf niet uitkomt, waar je wat hulp bij kunt gebruiken. Schrijven is het openen van je ziel en een mooie manier om bij je gevoel te komen, loskomen van oude pijn en jezelf naar een gelukkige toekomst schrijven, dat is wat schrijven voor jou kan betekenen.

Liefs Iris