Over Iris

Over Iris

Mijn naam is Iris Budel, getrouwd met Wouter en ons gezin is in 2001 en 2004 door de geboortes van onze dochters Sophie en Lotte compleet gemaakt. Ik hou van feestjes en heerlijk socializen met vriendinnen. In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. Vandaar dat ik ook regelmatig coach in de natuur. Mijn praktijk is gelegen in een bosrijke omgeving, de straat uit en we lopen zo het bos in. Het bos met van nature een helende werking op ons brein, een prima plek voor coaching.

Ik heb een passie voor werken met kinderen en jongvolwassenen. Mijn doel is met Regenboog coaching kinderen en jongvolwassenen op een positieve manier te helpen. Ben zelf positief, kan goed luisteren, hou van humor kortom allemaal eigenschappen die ik meeneem in mijn werkwijze.

Ik werkte jaren als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster met kinderen. Daarin heb ik mij altijd al gericht op de begeleiding van het kind dat een extra steuntje kon gebruiken. Mijn grootste wens was kinderen/jongeren begeleiden en dat geheel op mijn eigen gekleurde stralende wijze, een wijze die ook kleur geeft aan coaching voor vrouwen. Ik zal je vertellen waar de naam Regenboog coaching vandaan komt want hier zit een mooie bijzondere gedachte achter. Iris is afkomstig uit het Grieks en betekent ”Bode der goden, regenboog’. De regenboog werd gezien als een verbinding tussen goden en mensen. De Griekse naam Iris komt van het werkwoord (eeiroo) dat spreken, vertellen betekent. Ik luister zonder oordeel en loop een stukje mee, zodat er vanuit innerlijke kracht of de hulpvraag nu groot of klein is een mooie toekomst wacht.