Schrijven vanuit je hart

Schrijven vanuit je hart

Kwetsbaar schrijven laat je krachtig opstaan!

Schrijven vanuit je hart is alsof je een deksel van een potje tilt en de woorden er als honing uithaalt. Woorden uit het hart weten de weg te vinden op papier en willen jou wat vertellen. Woorden uit het hart zijn altijd oprecht, deze woorden zullen wanneer je ze hardop voorleest bevrijdend zijn. Regenboog coaching biedt ook workshops “Schrijven vanuit je hart” aan op locatie of in mijn praktijk. In een groepje van maximaal 4 deelnemers (vriendinnen, collega’s, familieleden) of in een 1 op 1 sessie. Neem contact met mij op om een sessie te plannen.

Schrijven vanuit je hart

Schrijven is als praten met je allerliefste hartsvriendin. Ze luistert naar je, ze leeft met je mee en geeft vaak goed advies. Soms stelt ze je een vraag en soms geeft ze je antwoord, maar welke woorden laat ze jou zien op papier? Wat wil ze jou vertellen? Het is goed om jouw gevoel op papier te zetten en dingen van je af te schrijven.

Thuiskomen

Schrijven geeft rust en het ontspant, schrijven maakt je bewust van lichaam en geest. Al schrijvend zal je ervaren wat het onderbewuste jou wil vertellen, op deze manier kom je steeds weer een stapje dichter bij jezelf. Zie het als thuiskomen.

Wil jij graag schrijven vanuit je hart?

In een rustige omgeving, mijn praktijk of op locatie.
Een brief aan jouw toekomstige ik.
Oude patronen doorbreken door te schrijven.
Van groei naar bloei.
Neem jouw mooiste pen en notitieboek mee.
Hou je ervan om gebeurtenissen van je af te schrijven? Dan is dit zeker wat voor jou!

Klantervaringen


“Schrijven is het openen van je ziel”